Photoshoot

 

bortrövad, död och återuppstånden från de döda

korsfäst, död och begraven. Nej, det är inte en gudstjänst jag ska hålla utan jag ska berätta vad som hände i mitt spel idag, jag blev helt paff.
Jag var ute en tur med min tidsmaskin i framtiden, as always. Sen när jag kom hem igen så dök det upp ett konstigt sken på skärmen. Uuh, vad kan detta vara?!
En utomjording! Jaha tänkte jag, och så skulle jag återgå till min tidsmaskin. Ville utomjordingen mig något så fick han väl hälsa tänklte jag!
men nehe, så vänlig ville inte den utomjordingen va, han ville röva bort mig!
Lite senare på kvällen ville de tydligen inte ha mig mer utan bara släppte ner mig från himlen rätt i marken, med näsan före, schysst!
När jag dagen därpå var påväg till jobbet så såg jag någonting närma sig mig i en hastig fart från himlen, sen blev allting svart..
En stor enorm meteor-sten hade träffat mig rätt i skallen och mosat mig. Liemannen sa åt mig att min tid var inne, inne för att dö.
Självklart ville inte jag dö, jag, som inte ens var åldring än, nähädu! Så jag gav liemannen en dödsblomma för att flörta honom lite så att jag fortfarande skulle få leva... och vet ni vad.. DET FUNKADE.
 
Det var min dag när jag blev bortrövad, död och återuppstånden från de döda.
 
 
 
 

Önska ett inlägg

Finns det någonting du saknar på bloggen som du vill ska vara med? Vill du läsa om hur man gör så att sina simmar gör posér mot kameran? Vill du veta hur man får en zombie eller simbot till din familj? Vill du veta hur man går bus eller godis? Hur man står i puss-ståndet och tjänar pengar? Hur man når till högsta nivån i träning? Hur man gör så att sin häst blir världsmästare i trav?
Kommentera inlägget här nere så ska jag försöka besvara din fråga och göra ett inlägg om den!
 
 
 

Önska din egen sim

Nu kan du här i bloggen önska din egen sim. Du fyller i listan som jag har skrivit här nere (i kommentarsfältet) och så skapar jag din sim åt dig. Tänk på att fylla i alla fälten för att göra det så enkelt som möjligt för mig. Du kan önska så många simmar du själv vill och när jag är klar med den så lägger jag upp den här i bloggen och en nedladdningsknapp så att du själv (och alla andra förståss!) kan ladda ner simmen!
 
1. Vilket kön?
2. Vilken ålder? (småbarn, barn, tonåring, ungdom, vuxen eller åldring)
3. Vad vill du att simmen ska heta? (både förnamn och efternamn)
4. Vilken hudfärg? (Albino, Ljus, mellan, mörk, riktigt mörkhyad etc.)
5. Vilken kroppsform? 
6. Om du valt en kvinnlig sim i ålder tonåring, ungdom, vuxen eller åldring. Vilken bröststorlek? (Små bröst, mellan,  stora etc.)
7. Vilken hårfärg och längd? (kortklippt, mellan, långt hår, riktigt långt hår, etc.)
8. Vilken ögonfärg?
9. Ska simmen se bra ut, vara "ful" eller söt?
10. Smink eller inte? Vilket smink? Några speciella sminkönskningar? Färger på sminket?
11. Tatueringar?
12. Speciella klädönskningar?
13. Vilka egenskaper ska din sim ha? (Ex. klumpig, bokmal etc.)
14. Favorit färg? Favorit mat? Favorit musikstil?
15. Vilket stjärntecken?
16. Vilken livslång önskan ska din sim ha?
 
17. Vilka expantionspaket/prylpaket har du?
18. Vill du ha utan eller med CC? (Om du inte vet vad CC är, kolla i ordlistan)
 
19. Övriga önskningar?
20. Vill du att din sim ska ha någon biografi. Skriv den här!
 
Vill du att jag gör en simkopia utav dig? Kolla in det här inlägget!
 
 
 
 
 
 
 

Krångel med bloggen

Märkte att bloggen krånglade lite för en del. På bilden ovanför är så bloggen ska se ut på riktigt, "ihop-pressad". Men märkte att detta inte funkade på allas datorer. (Då blir jag lite sur eftersom att meny 2 var det jag hade jobbat mest med på bloggen för att det skulle funka. (SUCK!) Menmen..
För en del såg det alltså ut såhär, och det är absolut inte något jag uppskattar. Så jag har tagit bort menyn till höger. och ska istället försöka fixa så att menyn till vänster blir lite trevligare eftersom att det tydligen var den som funkade bäst.
Kommer nog flytta över den menyn till högersidan istället.
En liten förändring.. men jag hoppas att ni överlever. Kramar på er!
 
 

En dag kvar till The sims 3 Semesterparadis!

(Bilder tagna ifrån The sims-facebook sida)
Nu är det bara en dag kvar till the sims 3 semesterparadis sätts i butikerna! Och trots att det fortfarande är en hel dag kvar innan det släpps så vill jag redan nu säga till er bloggläsare att jag inte kommer få spelet på ett rätt bra tag. Och Ja, jag dör lite på insidan varje gång jag ser någon med sitt nya simsspel! Anledningen till detta är att jag helt enkelt är en fattig student, detta är mitt sista år på gymnasiet och jag behöver spara alla pengar jag får in till studenten, så ni kommer få leva med att jag inte kan visa er några exklusiva bilder från spelet för er som inte fått det än!
Men jag kommer fortfarande uppdatera som vanligt, och hoppas att ni har överseende med detta! :)

Semesterparadis

The sims 3 Semesterparadis (Island Paradise) är ett spel som släpps om 3 dagar (27 juni 2013) och alla simsare där ute, vi sitter och väntar på att detta semesterspel ska kunna köpas i butikerna, då kommer vi springa dit och haffa första bästa kopia utav det som vi får tag på (om man inte förbeställt det!), springa till kassan, betala och springa hem för att instrallera det! Men redan nu har vi fått reda på massvis om detta spel, genom sneak peaks.
 
I det nya spelet Semesterparadis kommer du få chansen att ge dina simmar en oförglömlig semester på ett femstjärnigt hotell, i sin egen husbåt eller på ett skruttigt hotell. Du kan köra runt bland öarna med din scoter, snorkla under vattnet, hitta grottor, gömda öar och till och med bli en sjöjungfru. 
(Bilder från thesims.com)
 
Simsfans har skapat en karta över den nya staden Island Paradiso som vi kommer få uppleva i det nya spelet. Kartan och länken kommer ni till när ni klickar på bilden!
(Jag äger inte kartan, har inte gjort den, den är från Simfans.de och de äger den)
Vill du veta hur snorkling-funktionen kommer funka i spelet? kolla in live-broadcoasten här!
 
Oficiell trailer:
 

Thank plumbob


Glad midsommar!

Med den här bilden säger jag glad midsommar till mina underbara läsare, Glad midsommar!

Speluppgradering 1.55

Nu kan du uppgradera ditt spel till speluppgradering 1.55
(källa se.thesims3.com)
 
Men innnan du installerar en uppdatering till The Sims 3, ett expansionspaket eller ett prylpaket är det en bra idé att gå igenom följande checklista för att se till att spelet fungerar som det ska.

Steg 1: Stäng av eget innehåll
Eget innehåll är allt Simsinnehåll som inte kommer från en officiell The Sims 3-uppdatering, The Sims 3 Store, ett expansionspaket eller ett prylpaket. Eget innehåll skapas av tredje partsutvecklare som inte regleras av Electronic Arts eller The Sims 3:s utvecklingsgrupp och kanske inte fungerar med nya uppdateringar. Eget innehåll kan få spelet att bete sig oväntat eller sluta fungera helt.
Om du vill stänga av ditt egna innehåll upphäver du det du gjorde för att installera detta innehåll och återställer ditt spel till dess omodifierade tillstånd. Om du placerat det i en Sims 3-mapp flyttar du det till en mapp som ligger utanför Sims 3-katalogen. Sims 3-katalogen hittar du genom att följa nedanstående sökvägar:
Windowskatalog: C:\Documents and Settings\ANVÄNDARE\Mina dokument\Electronic Arts\The Sims 3
Mac-katalog: Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/
När du har installerat den officiella uppdateringen kan du aktivera ditt egna innehåll igen. Om du får problem kan du stänga av det tills tredje partsutvecklaren har uppdaterat sitt innehåll så att det fungerar med den officiella uppdateringen, expansionspaketet eller prylpaketet.

Steg 2: Säkerhetskopiera dina sparfiler
Det är alltid en bra säkerhetsåtgärd att säkerhetskopiera dina sparfiler innan du installerar ett expansionspaket, en uppdatering eller ett prylpaket. Om du vill göra det kopierar du de "".sims3""-mappar som finns i Saves-mappen till ditt skrivbord eller till en annan katalog.
Du hittar din Sims 3 Saves-mapp genom att följa nedanstående sökvägar:
Windowskatalog: C:\Documents and Settings\ANVÄNDARE\Mina dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
Mac-katalog: Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/Saves
När uppdateringen är installerad kör du spelet för att kolla att dina sparfiler fortfarande fungerar som de ska.

Steg 3: Låt uppdateringen slutföras helt
Ibland kan uppdateringar vara rätt stora och det kan ta ett tag att ladda ner och installera dem. Att avbryta uppdateringen innan den är klar kan orsaka oväntade problem, så det är alltid bäst att låta den slutföras helt. Stäng inte av startprogrammet förrän du har bekräftat att uppdateringen är helt installerad, eftersom detta avbryter uppdateringen.
 
Denna speluppgradering innehåller:
 
Uppdateringar i startprogrammet

 • Startprogrammet visar nu grundspelets versionsnummer i stället för det högsta installerade expansions- eller prylpaketet.

Uppdateringar i grundspelet


 • Lagt till en ny spiraltrappa.
 • Lagt till en ny stege.
 • Lagt till ett nytt modulvalv.
 • Lagt till ett set med nya pålade grunder.
 • Tomter kan nu placeras delvis på vatten.
 • Håll in Alt-tangenten när du drar ut en grund för att få en grund som är ett trappsteg hög.
 • Simmar kan nu köpa extra hem via fastighetssystemet.
 • Simmar kan nu flytta till en ny stad med hjälp av telefonen eller datorn.
 • Nya poolritningar har lagts till.
 • Spelarna har nu mer kontroll över tomtplaceringen när de importerar en tomt från korgen till en större tom tomt.

Uppdateringar i Drömjobb
 • Fixat en krasch som uppstod när man sålde skulpteringsbänken och sen tryckte på Ångra-knappen.
 • Gränssnittet för stylistyrkets rumsmakeover visar nu rätt text för icke engelskspråkiga länder.

Uppdateringar i I rampljuset

 • Spel som sparats i pausat läge laddas nu korrekt som pausade.
 • Spelmeddelanden online har nu rubriker som visar vem som skrev kommentaren och vem den var riktad till.

Uppdateringar i Övernaturligt

 • Simmar fryser inte längre till när de försöker väcka Benhilda vid Benhildas kista.
 • Gungstolen från Durasoft fungerar nu korrekt i Aurora Skies oavsett om The Sims 3 Övernaturligt är installerat eller inte.

Uppdateringar i Universitetsliv

 • Simmar kan nu be någon de är romantiskt intresserade av att bli rumskompis.
 • Interaktionen ""Be att bli rumskompis"" fungerar nu korrekt när The Sims 3 Universitetsliv är installerat.
 • PlantSimmar som laddats ner från exchangetjänsten kan nu använda sina krafter och har rätt behov.
 • Kärleksbrev som tas emot på universitetet omvandlas inte längre till obrukbara räkningar vid återkomsten till hemvärlden.
 • Den ökade färdighetsinlärningen från humöreffekten ""Ökad förståelse"" har rättats till och är inte längre ""vansinnigt snabb"".
 • Foton som tas med en smartphone på universitetet flyttas nu till katalogen vid återkomst till hemvärlden.
 • Skåpsängen har blivit mindre dödlig.
 • Simmar i idrottsagentkarriären kan nu förhandla kontrakt utan felmeddelanden.
 • Simmar som bjuds in till examen blir inte längre dubblerade i relationspanelen.
 • Rumskompisar i hemvärlden har blivit motiverade och lämnar nu självmant huset för att gå till jobbet.
 • Tonåringar med maximalt inflytande i en social grupp får nu rätt karriärmöjligheter när de växer upp.
 • Simmar som skolkar från klassaktiviteter eller föreläsningar får inte längre sina behov frusna.
 • Barn kan inte längre få inflytande hos sociala grupper.
 • Fixat en krasch som uppstod vid installation av storeinnehåll när ljud spelades upp.
 • ""Håll mig inloggad""-funktionen i startprogrammet har fixats för att fungera med den senaste patchen.
 • Karriärerna som konstvärderare och idrottsagent är inte längre tillgängliga via fusk utan att The Sims 3 Universitetsliv är installerat.
 • Simmar som väljer en utbildningskarriär börjar nu på en högre karriärnivå om de har tagit examen i The Sims 3 Universitetsliv.
 • Om man har en PlantSim i hushållet och sen avinstallerar The Sims 3 Universitetsliv blir vissa PlantSim-funktioner inte längre kvar.
 • Kompispaket visas nu korrekt på presentflikarna.
 • Alla simmar som deltar i en demonstration i en grupp har nu tillgång till podiuminteraktionerna och får rätt humöreffekt när demonstrationen är över.
 • Den sociala nätverksfärdighetens statistik för: ""Totalt antal tjänade simdaler från bloggdonationer och utköpta bloggar"" uppdateras nu korrekt i färdighetsjournalen.
 • När en sim är på väg till en lektion i universitetsvärlden visas det tillhörande verktygstipset korrekt och beskriver vart simmen är på väg.
 • När man säljer en bowlingbana från familjekatalogen och sen klickar på Ångra-knappen försvinner bowlingbanan nu på rätt sätt från världen.
 • Önskningen att ""Sporta på arenan"" uppfylls nu på rätt sätt.
 • Simmar i universitetsvärlden får inte längre önskningen att ""Prata om nytt jobb"".

Ändringar i 70-tal, 80-tal, 90-tal Prylpaket

 • 80-talets balklänning visas nu under finkläder
Uppdateringar i Store

 • Användare med mycket storeinnehåll installerat kommer inte längre att uppleva att innehållet försvinner från startprogrammet.
 • Storeset kan nu köpas från huvudmenyn.
Vet du inte hur du instrallerar en uppgradering? Hjälp får du här!

The Sims Live Broadcast - June 18

Missade du The Sims Livebroadcasten igår?
Då kan du se den här:
 

A casle

Jag fick en förfrågan om jag inte kunde lägga upp mitt slott som jag byggde och det är klart att jag kan det! Jag kände bara att jag behövde göra det färdigt först, jag vill gärna inte lägga upp halvklara grejer till er här på bloggen, kvalité vill vi alla ha!
En bild på hela slottet framifrån
En bild på slottet bakifrån
Planlösning Källare - Våning 1
Planlösning Våning 2 - Våning 3 -Tak
Bilder från huset (utomhus)
Bilder från huset (inomhus, inredning)
 
Kungafamiljen Winstone
 
 
 
 
(Slottet + Kungafamiljen Winstone)
(Bara slottet)
 

Missa inte livesändningen ikväll!

Inlägget hittar du här!
 

Nedladdningstips (Exchange): Ö-värld

Tittade runt lite på se.thesims3.com's hemsida och i exchange, så tänkte jag att: "Ja, en ny värld skulle jag behöva!". Tittade runt lite på olika världar, finns inte så många att välja på i exchange (undra varför det aldrig finns det?). Jag brukar ofta inte ladda ner världar från Exchange eftersom att världarna där ofta brukar vara slarvigt gjorda och ingenting att se på alls, men så hittade jag denna Ö-världen!
Helt underbart vacker tycker jag och vet ni vad det bästa är? Den tar inte alls långt tid att ladda, går på några sekunder!
 
Vattenfallet ska de har kredit för, det var ubersött! Inte så äkta dock...
 
Ett stort minus var husen på ön, visst, folk kanske tycker att det är snyggt att ha det som en liten "semester-ö" men man vill väl ändå ha väggar runt... eller?
Ett stort minus var iallafall att det inte finns människor där, så du måste placera dina egna där, MEN då får du ju möjlighet till att skapa en liten egen värld!
 
Jag tänker iallafall mest använda denna ön till att designa min egen stad som jag vill, för här finns mycket utrymme och plats för egna kreationer (Vilket det inte finns i, EA's städer!)
 
Vill du ladda ner denna staden? Tryck på knappen här nere.
 
 
 
 
 

Piffa till trädgården

Tittade runt lite på olika sims-nedladdningssidor och så hittade jag dessa, underbara utomhus föremålen till trädgården! bland annat räffsor, spadar, skottkärror, komposter, lådor, frön och plantor, ur gulliga!
Jag hittade dessa saker på: Around the sims 3, det är den bästa sidan enligt mig att ladda ner på. Och vet ni vad det bästa är med sidan? Att de flesta nedladdningarna är sims3-pack filer, alltså inga package filer som behöver packas upp o.s.v, så ni laddar ner dem precis som ni laddar ner från the sims exchange!

Vill du ha dessa möblerna? Klicka då på knappen här nere!
 
 
 

Sweetheart

Tog en photoshoot med Jeanette (som ni hitar i serien Teenage-love) ute i de vackra sommarblommorna. Vad tycker ni? Är hon inte söt?

Sims-direkt sändning Tisdag 18 juni 2013

Isims Sverige skrev på sin hemsida för några dagar sedan att det kommer vara en ny live sändning på thesims.com/live den 18 juni, d.v.s på tisdag. Missa inte detta, då kommer man få se hur dykningen i the sims 3 semester paradis fungerar och det kommer även en gäst från the sims 4 (som det står på bilden!), Spännande, missa inte detta!

Teenage Love 1

"Det är för dyrt!" utbrast Jeanette i sorg när Josh visade henne till det hus han hade tänkt att han och Jeanette skulle bo i, "Vi kommer aldrig ha råd!" 
"Jodå, älskling. Kanske inte just nu.. Men sen, när jag har fixat jobb.. och du fixat jobb.. och barnet när det kommer.. Det kommer bli.." 
"Josh, det är jätte länge till. Att skaffa jobb här för dig kommer bli svårt.. Och vi har inga pengar nu som vi kan använda.." Suckade Jeanette.
"Älskling, pengarna kommer rulla in..!"
"Nej.. inte på ett tag.. vi måste hitta något annat.. Kom älskling nu går vi.." Jeanette drar Josh i handen. 
"Men.." Urbrast Josh.
"Inga men.. kom här" svarade Jeanette snabbt tillbaka och Josh gav med sig.
 
De var och kollade på många hus, men inget utav dem husen de hittade kunde de någonsin ha råd med. Och de började gräla, båda var trötta och ville bara ha en enkel säng att sova i, men ingenting hittade dem. 
När de var vid den 11 husvisningen utbrast den förnäma mäklaren:
"Det finns en gammal tomt här nere på backen, den kanske passar er.." märklaren skrattade, "eran ekonomi, haha!"
Josh kollade surt på mäklaren, sen gav han en blick till Jeanette som gjorde klart för henne att han ville gå därifrån.
"Vi kan väl kolla på tomten iallafall.." urbrast Jeanette när de kom utanför dörren. Josh nickade och de gick sakta mot tomten mäklaren hänvisat dem till.
 
När de kom fram till tomten stod dem bara stilla en stund. Jeanette fällde sedan en tår och sa:
"Inte ens en liten skrutten stuga finns på den här tomten"
Josh kramade om henne och sa:
"Vi ska få det bra här du och jag.."
Sedan kollade han ut mot tomten och fällde en tår han också. Han trodde inte på sina egna ord.
 

Teenage Love

 
Josh och Jeanette flydde från allt, fördomar, föräldrar, rykten och idiotiska samhällessystem. Nu har dem bara varandra. Åldern spelar ingen roll. Han är 25, hon är 14 och ingen kan älska som dem.
 
I historien Teenage Love får ni möta Josh och Jeanette som nyss rymt ifrån allting som hade med deras förflutna att göra. Dem har planerat att skaffa ett hus, gifta sig och skaffa barn? Men är världen för liten och deras kärlek för stor för att kunna överleva i denna grymma värld? Det är frågan som kommer att besvaras.
 
 
 

Sim-modifierade bunny

Sim-modifierade även Bunny idag. Jag blev verkligen inte nöjd med din sim Bunny, hur jag än vände och vred på henne så blev jag inte nöjd, lovar att göra en ny till dig någon gång, så du blir mer lik dig själv! 
Hoppas att hon funkar så länge, kram!
 
Vill du ladda ner Bunny? Då kan du göra detta här nedanför!
 
 

Sim-modifierade märta

Märta ville att jag skulle sim-modifiera henne, så jag gjorde det. Här är du märta! 
 
Vill du också bli sim-modifierad? Läs detta inlägget.
Vill du ladda ner henne? Det kan du göra på knappen nedan!
 
 

Livin in a casle


Tänke att ni kunde få se mitt senaste projekt! 
Jag har gjort en sim-kungafamilj och nu är det deras slott jag bygger på.
Vad är erat senaste projekt?!