The Sims Live Broadcast - July 23, 2013

Missade du broadcasten igår?
Då kan du se den här!
 

Nedladdningstips: Blomkransar

Ett nedladdningstips, super söta blomkransar till dina simmar! Ladda ner dessa här!
 

Önskesim av Sqlinda

Namn: Ellie Paser
Ålder: Ungdom
Kroppstyp: Spinkig
Egenskaper: Klumpig, Atletisk, opassande, vänlig, geni.
Övrigt: Önskaren har valt att ha den här simmen för sig själv, så det går tyvärr inte att ladda ner denna skönhet!
 
Vill du också önska en sim? Önska här!
 

Ladda upp simmar och föremål på mediafire

Många utav oss som skapar simmar, klädstilar, tomter och möbler till det sims vill dela dessa med andra simsspelare, men ibland så vill vi inte göra detta i Exchange av olika anledningar så därför finns, Mediafire.
Såhär gör du för att ladda upp simmar och föremål i mediafire:
 
1.Skapa ett konto på mediafire.Detta gör du enkelt och snabbt bara genom att skriva in din epost och ett påhittat lösenord. Sen måste du också bekräfta din epost-adress via ett mail som du får från dem senare.
 
2. Du loggar sedan in på mediafire med ditt konto (om du inte redan är inloggad). 
 
3. Klicka på "MY FILES" sedan "UPLOAD" för att ladda upp något. Det är ju det vi ska göra, right? ;) Du kan sen välja om du ska ladda upp det från datorn eller webben. Men nu när vi ska ladda upp en sim så trycker vi "From Computer".
 
4. För att vi nu ska lägga till något och ladda upp det, trycker vi på plusset nere till vänster. (Röd pil visar)
 
5. Nu när du ska ladda upp din sim, måste du först exportera den. Vet du inte hur du gör detta? Klicka här!
När du har exporterat din sim, din tomt etc. Så ska dessa hamna i under i The sims 3 mappen på din dator i mappen exports. 
Sökvägen brukar ofta vara: C:\Documents and Settings\dator\Mina dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Exports. Ladda upp dem nu till mediafire! 
Du trycker på den filen du vill ladda upp och sedan på öppna.
 
 6. Om du nu vill ladda upp fler objekt samtidigt kan du göra det, tryck bara på plusset igen och gör samma sak. När du sedan är färdig trycker du på "BEGIN UPLOAD".
 
7. Nu är det färdigt och då ser det ut såhär! Klicka på "Share" om du vill ge någon länken så att de kan ladda ner din skapelse!
 
 
 

Ändrad blogg

Ändrade bloggen lite, insåg att min blogg var alldeles för "bitchig" för att se rolig ut. Så jag ändrade lite och gjorde den hemtrevligare! Nu kanske några till vill besöka mig? höhö.
 
Skämt åsido så gjorde jag en ny selfsim! Och jag blev fruktansvärt nöjd, hon är supersöt!
Ett plus i kanten är också att det tydligen såg ut som jag, för när pojkvännen kom hem när jag satt och spelade så frågade han "Är det där du?" och pekade på skärmen. Ett bra tecken alltså!
 
 
 

Hipsterateljén Kaffebönan

Ni har väl inte missat att det har kommit en ny tomt till Store och att den dessutom är på rean?! Hipsterateljén Kaffebönan är en ateljé som låter dig och din sim försvinna in i en snygg, modern fabriksateljé. Och nu kostar detta paketet bara 1600 simpoints (istället för 1800 points), så om detta låter intressant. Köp det nu!
EA store's beskrivning:
Vi är några som tänkte hänga i ateljén och skriva lite poesi. Du borde hänga med. Eller inte. Det är lugnt vilket som. Vi tänkte bara att eftersom det är en ganska läcker fabriksateljé med en massa ateljéprylar, så kunde det vara läckert och inte alls pretentiöst. Förresten, kolla in våra nya läckra kläder och frisyrer. Ganska läckra, va?
Det är 31 artiklar som följer med detta setet och dessa är de här prylarna!:
Vill du läsa mer om prylarna? Läs mer här!
Vill du köpa detta setet eller veta mer om det? Det gör du på se.thesims3.com's hemsida,  Klicka här!
 
 

Nedladdningstips: Super snygga tatueringar

Vi vet alla som spelar sims att det finns tatueringar att sätta på våra simmar, vi vet också att dessa tatueringar är de fulaste tatueringarna i världshistorien och att dessa bara är onödiga. Så därför.. *trumvirvel* titta vad jag har hittat!
Supersnygga tatueringar att pryda våra simmar med!
Är du intresserad av dessa tatueringar? Klicka på knappen nedanför!
 
 

Nedladdningstips: Tröja

Kikade runt lite och hittade den här skönheten, den är från Raynes Factory och är supersnygg!
Vill du ladda ner den så klickar du på knappen här nere!
 
 

Takfönsterstudion för scenkonst

Ni har väl inte missat att det har kommit ut en ny tomt som du kan köpa på se.thesims3.com's hemsida? Denna heter takfönsterstudion för scenkonst och är ett dansgym, den är just nu på rea för 1700 simpoints (innan 1900 simpoints), så låter detta intressant tycker jag att du ska köpa den direkt!
 Se.thesims3.com's beskrivning:

Har du hört den där gamla historien om de två svanarna som kom in på en dansklubb? Inte? Det gör inget, den är ändå inte särskilt kul. Men om du är sugen på riktig underhållning och ett kreativt sätt att uttrycka dig på, så bör du kolla in Takfönsterstudion för scenkonst! De lyxiga, öppna takfönstren låter din sims stjärna stråla klart på natthimlen.

 
Med detta paket får du även två premiuminnehåll som inte finns med i något expantionspaket eller prylpaket, dessa föremål heter "Danssamlingen stel som en pinne, lätt som en fjäder" och "Duschstationen Spola snusket".
 
Duschstationen Spola snusket
Om du behöver skölja av dig lite snabbt efter träningen eller när du har svängt dina lurviga på dansgolvet, så är det här en perfekt lösning för dig. Den offentliga duschstationen Spola snusket är ett snabbt och enkelt sätt att bli av med stinkmolnen.
 
Interaktioner  
- Duscha                                                                         
- Släck eld
Humöreffekter
Vill du veta mer om föremålet? Läs här!
 
Danssamlingen stel som en pinne, lätt som en fjäder
Det spelar ingen roll om din sim övar för att bli den vackraste av alla svanar eller bara smufflar natten lång, balettbarren Lätt som en fjäder och dansgolvet Stel som en pinne ger dig allt som behövs. Värm upp och träna medan du lär dig alla dina favoritbalettsteg från Sims 2. Sen tar du med dig de stegen ut på det förstärkta dansgolvet och ger en balettuppvisning, dansar fågeldansen, smufflar en line dance eller bygger upp vänskapsband medan du dansar med en partner.
 
Interaktioner
Balettbarren Lätt som en fjäder
- Träna
- Värm upp
- Öva..
Dansgolvet Stel som en pinne
- Klubbdansa
- Dansa balett
- Dansa fågeldans
- Dansa maskotdans
- Smuffla
- Dansa med en partner
- Delta
- Titta på
Humöreffekter
Vill du veta mer om föremålet? Läs här!
 
 
I detta samlingsset följer 27 föremål med. Vill du läsa mer om dem? Klicka här!
 
Vill du köpa detta setet? Det gör du på se.thesims3.com's hemsida. HÄR!