The sims 4: Ny video - Byggläget

Här kommer ännu en video från the sims 4 och denna gång visar de byggläget. De visar även när de bygger Goths hus. Väldigt intressant men jag är fortfarande skeptiskt till att jag kommer att gilla 4:an. Jag tycker att det ser för tecknat/animerat ut och inte verkligt och det är inte något jag strävar efter när jag spelar sims, jag vill ha det så verkligt som möjligt. Dessutom vill jag inte ha massa ritningar över huset, jag vill gärna göra det själv.
Kanske mina tankar är såhär eftersom att jag förväntade mig en uppgraderad the sims 3 version med kanske bara bättre grafik och verkligare.
Vad tycker ni om the sims 4 när ni ser den här videon? 
 

Sliders

Slider, vad är det egentligen för något? När jag sökte upp detta på google så hittade jag inget vettigt svar, bara massa downloads och jag fattade ingenting. Vände mig till olika simsbloggar och frågade, antingen så visste det inte eller så svarade de inte. Så nu kommer jag förklara för er vad en "Slider"i the sims 3 är för något. 

En slider, är i CAS (Create-A-Sim) och det är den som gör så att du kan ändra simmens ansikte och kroppsform. I spelet finns det redan sliders som gör att du kan ändra bröststorlek, ögonform o.s.v. Men eftersom att denna teknik är väldigt begränsad (Tycker de flesta simskapare där ute vad jag vet) så finns det extra sliders att instrallera.
Om du instrallerar extra sliders så kan du göra så mycket andra saker med din sims utseende än du kunde innan. Du kan tillexempel göra din sims haka större än vanligt om du har den slidern instrallerad, eller munnen bredare,simmen smalare osv.
 
BE AWARE! Om det är så att du instrallerar extra sliders, (vilket jag faktiskt personligen inte rekommenderar att du gör...) Så var medveten om att vissa sliders som fanns innan i spelet kanske inte kommer funka med de extra sliders du la till. Spelet kan också börja hacka och bli segare (Men det blir det ju av vad man än gör verkar det som...)
 
Tips på sliders du kan ladda ner: Söta kill-läppar,  Ändra rumpa och bröst,  ändra storlek på överläppen
 
Vet du inte hur du instrallerar sliders? Faktum är att du gör det precis som vanliga package-filer. Vet du inte hur man instrallerar package-filer? Klicka här!
 
Har du problem med sliders? AVINSTRALLERA DEM.
 
Bild tagen från Google.
 
 
 
 

The sims 4 - Ny video

Här kommer en ny video från the sims 4 som visar själva CAS och här gör de Bella Goth (som vi har sett i de tidigare spelen). Att göra en sim i the sims 4 ser rätt kul ut, men jag är inte speciellt extalherad inför själva spelet eftersom att det inte ser ut som om det är så himla mycket uppdateringar (eller bättre grafik, tyvärr)
Vad tror ni? Kommer The Sims 4 bli en hit?

Semesterparadis Problem

Hej!
Jag har ju egentligen avslutat denna bloggen men jag funderar faktiskt på att starta upp den igen eftersom att jag spelar regelbundet och det ramlar in lite kommentarer här och var ändå med folk som är intresserade av mitt spelande. Så jag funderar lite på det igen. Om ni har några synpunkter på det hade jag gärna velat höra dem! :)
 
Nu till mitt problem. Jag köpte ju semester paradis för rätt så länge sen men hade aldrig testat det. Nu när jag gjorde det så laggar det ungefär var tioende sekund och det är inte alls roligt att spela. Min dator ska klara av detta så det har inte med datorn att göra och jag har försökt trixa med inställningar och ställa allt på det "sämsta" men det funkar inte heller. Det roliga är att så länge jag inte kör på isloparadiso staden och tillexempel kör universitetsliv på den staden så laggar det ingenting. Är det någon som kan hjälpa mig eller som har samma problem?
 
Bild från google