EA har bekräftat!

Idag bekräftade EA att the sims 4 kommer att komma redan under år 2014, riktigt när vet man inte än, men det finns många spekulationer pågång på internet om när exakt det kommer ut, men som jag sa, ingen vet.
The sims 4 sägs ska ha fokus på simmarnas ögon. Vad nu detta ska betyda vet man inte, men det är vad EA har sagt om spelet än så länge! 
Allting är förståss, som ni hör, mycket oklart än så länge för många utav oss, men vi får väl bara vänta och se vad the sims 4, år 2014 har att bjuda oss!
 
Här under har ni några "trailers", som inte är de officiella, bara spekulationer, men de kan vara roliga att checka in iallafall!
 
 
 Här har ni också EAs uttalande om att The sims 4 kommer till PC & Mac år 2014:

Sul Sul! Maxis och Electronic Arts meddelade idag att The Sims™ 4 förnärvarande är under utveckling i The Sims Studio för release på PC och Mac under 2014. The Sims 4hyllar simmarnas själ och hjärta och ger spelarna en djupare kontakt med de mest uttrycksfulla, oförutsägbara och charmiga simmarna någonsin. The Sims 4 uppmuntrar spelarna att göra sin värld mer personlig med hjälp av nya och innovativa verktyg och ger dem möjligheten att enkelt dela med sig av sin kreativitet till vänner och andra fans.

The Sims-serien får sin energi från passionen och kreativiteten från miljontals fans över hela världen. Deras fortsatta hängivenhet till spelserien tänder The Sims-studions kreativa låga och driver dem till att ständigt förbättra en av världens bästa och mest populära simulatorer som hittills har sålts i över 150 miljoner exemplar världen över.

Som ett tack för stödet från de 30 miljoner fans som delar och diskuterar The Sims-historier på globala nätverk, hölls en VIP-träff i morse där några av världens topp-fans närvarade. Denna utvalda grupp var de första i världen att få information från det kreativa teamet som utvecklar The Sims 4 och de kommer att få fortsatt access till teamet under hela utvecklingsprocessen.

 

LÄNGTAR IHJÄL OSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Har du mail? (Det är bara jag som kan se den!)

Har du en blogg? (Annars lämnar du denna ruta tom)

Kommentar/Fråga till inlägget:

Trackback