Flytta dina simmar från ett kvarter till ett annat

Vill du flytta dina simmar till ett annat kvarter utav olika anledningar? Vet du inte hur man gör? Kolla då här nedanför.
 
1. Du måste först gå in på familjen (om du är i huvudmenyn!), sedan klickar du på ändra stad längst ner till vänster.
2. Nu när du är i ändra stad läget måste du försäkra dig om att dina simmar finns sparade i bibloteket. (Biblioteket är den där du ser alla dina simmar som du skapat. Gul pil visar)
Är dina simmar inte sparade till biblioteket? Då måste du göra detta: Klicka upp familjen (på kartan) och klicka sedan på knappen "Spara kopia till bibloteket" (röd pil visar på bilden).
 
3. När du klickat på spara kopia till biblioteket så kommer det upp en ruta som säger att om du kopierar hushållet så kommer alla interaktioner för alla simmar att avbrytas, detta är inget farligt eller viktigt, det förändrar inte spelet alls så tryck bara på ja (den stora knappen).
 
4. Nu måste du bestämma dig för om du vill bara ha simmarna UTAN HUSET eller simmarna MED sitt gamla hus. 
Antingen trycker du på "Endast hushåll" och då får du utan huset, eller så trycker du på "hushåll med hus" och då får du simmarna och deras gamla hus. Här kan du också trycka på avbryt om du inte vill göra detta mer.
 
 
5. Nu ska ditt hushåll dyka upp i bibloteket, om det inte har gjort det så måste du göra om punkt 2 & 3. Efter detta så går du till huvudmenyn.
 
6. Nu är det dags att välja vilken stad du vill att simmarna ska flytta till! Du väljer alltså ett nytt spel i den staden du vill att dina simmar ska bo i.
 
 
7. Nu har staden öppnats och då trycker du på "flytta in hushåll". Nu klickar du på familjen som du sparade ner innan(röd pil) och trycker på "välj" (rosa pil), välj nu en tomt att placera ut simmarna på. Vips så har du dem i denna staden!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Har du mail? (Det är bara jag som kan se den!)

Har du en blogg? (Annars lämnar du denna ruta tom)

Kommentar/Fråga till inlägget:

Trackback