Ladda upp simmar och föremål på mediafire

Många utav oss som skapar simmar, klädstilar, tomter och möbler till det sims vill dela dessa med andra simsspelare, men ibland så vill vi inte göra detta i Exchange av olika anledningar så därför finns, Mediafire.
Såhär gör du för att ladda upp simmar och föremål i mediafire:
 
1.Skapa ett konto på mediafire.Detta gör du enkelt och snabbt bara genom att skriva in din epost och ett påhittat lösenord. Sen måste du också bekräfta din epost-adress via ett mail som du får från dem senare.
 
2. Du loggar sedan in på mediafire med ditt konto (om du inte redan är inloggad). 
 
3. Klicka på "MY FILES" sedan "UPLOAD" för att ladda upp något. Det är ju det vi ska göra, right? ;) Du kan sen välja om du ska ladda upp det från datorn eller webben. Men nu när vi ska ladda upp en sim så trycker vi "From Computer".
 
4. För att vi nu ska lägga till något och ladda upp det, trycker vi på plusset nere till vänster. (Röd pil visar)
 
5. Nu när du ska ladda upp din sim, måste du först exportera den. Vet du inte hur du gör detta? Klicka här!
När du har exporterat din sim, din tomt etc. Så ska dessa hamna i under i The sims 3 mappen på din dator i mappen exports. 
Sökvägen brukar ofta vara: C:\Documents and Settings\dator\Mina dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Exports. Ladda upp dem nu till mediafire! 
Du trycker på den filen du vill ladda upp och sedan på öppna.
 
 6. Om du nu vill ladda upp fler objekt samtidigt kan du göra det, tryck bara på plusset igen och gör samma sak. När du sedan är färdig trycker du på "BEGIN UPLOAD".
 
7. Nu är det färdigt och då ser det ut såhär! Klicka på "Share" om du vill ge någon länken så att de kan ladda ner din skapelse!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Har du mail? (Det är bara jag som kan se den!)

Har du en blogg? (Annars lämnar du denna ruta tom)

Kommentar/Fråga till inlägget:

Trackback