Valt att avsluta denna blogg

Hej! 
Som en del av er märker så har jag valt att avsluta denna bloggen. Som det ser ut nu så har jag för mycket jobb med studenten, jobb och min andra blogg som fått otroligt mycket nya läsare, är så otroligt stolt eftersom att den verkligen verkar ta tag i läsarna nu! Sponsorer och annat är också inblandat.
Jag har inga planer för tillfället att ta upp denna bloggen igen, men man vet aldrig! Jag kanske kommer tillbaka, och under tiden så hänvisar jag er till de andra kanonbra simsbloggar som finns där ute. Psst! Kolla under fliken, "simsbloggar".
 

Besök också gärna min andra blogg!:
www.LillaLii.se
 
Tack och hej för mig!

Kommentarer
Teodor säger:

Tjena!

Jag ser att du tycker om att spela spel och jag har något som kanske skulle passa dig. Jag har nämligen hittat ett forum där man kan läsa spel information, Chatta och göra ett inlägg om sitt favo spel.

Du kan också gå och titta på en lista med grattis spelhemsidor. Men jag berättar det här för dig för jag själv är medlem och skulle vilja träffa personer som jag kan köra online med. Här är länken forum.freegame.nu

2014-02-14 | 21:23:24
Bloggadress: http://forum.freegame.nu
Moa säger:

Hej! Har precis skapat en Sims 3 blogg och det vore jättesnällt om du ville kolla in den och ev. även länka den så fler hittar? Kan som tack länka tillbaka när jag fått ihop fler läsare. Kram <3

2014-02-20 | 20:47:43
Bloggadress: http://alltomsims3.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Har du mail? (Det är bara jag som kan se den!)

Har du en blogg? (Annars lämnar du denna ruta tom)

Kommentar/Fråga till inlägget:

Trackback